Verkosto-messut: Messukilpailun tulokset

Tapahtumat / 27.1.2023

Verkosto-messuilla Wiren messukilpailu keräsi paljon huomiota ja sai aikaan kutkuttavia pohdintoja. Tehtävänä oli arvata kuinka monta sulaketta lieriöön on aseteltu. Arvauksia kilpailuun tuli yhteensä 442.

Oikea vastaus kysymykseen on 100 kappaletta. Saimme 5 kappaletta oikeita vastauksia. Pääpalkintomme 300 euron lahjakortti Holiday Clubin hotelleihin arvottiin oikein vastanneiden kesken. Pääpalkinnon saa Juha Lehtimäki, Gentiana Oy. Voittajalle ilmoitetaan myös henkilökohtaisesti.

Yhden päähän vastanneita oli 12 henkilöä. Ja 2-3 päähän oikeasta vastauksesta arvasi jo 24 henkilöä. Eniten kilpailussa veikattiin tulokseksi 120 kappaletta. Hienosti arvattu!

Monien arvuutteluun osallistuneiden kesken heitettiin haastetta ampeerien summasta ja koska emme tienneet sitä etukäteen, niin olihan se messujen lopuksi laskettava. Ampeerien summa lieriössä oli 8063 A.

Kilpailuun osallistujille jaetut Kouvolan lakut saivat lukuisia kehuja. ”Nämä ovat niin parhaita! ” kuului useampaan otteeseen. Kiitos siis Kouvolan lakulle maittavista messuista!

Mikäli jäit miettimään jotain näkökulmaa palveluistamme, työpaikoistamme tai yhteistyömahdollisuuksista kanssamme, älä epäröi ottaa yhteyttä.

Kiitos kaikille messuvieraillemme ja kilpailuun osallistuneille, Teitte messuista meidän henkilöstöllemme onnistuneet.

Verkostomessut palaute

Verkostomessut-artikkelissa

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Haluaisin kuulla enemmän näistä palveluista
Minua kiinnostaa
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.