Sähkö-, valokuitu- ja valaistusverkot

Infraverkkojen KVR-urakointi

Tarjoamme sähkö-,  valokuitu- ja valaistusverkkojen toteutusta suunnittelusta loppudokumentointiin KVR-urakoitsijana tai yhteistyökumppanina.

Suunnittelemme kokonaisuuden aina vastaamaan asiakkaan tarpeita ja vaatimuksia. Rakennamme sekä maakaapeli- ja ilmajohtoverkkoa kohteeseen parhaiten sopivalla tavalla.

Toteutusvaiheessa vahvuutemme on monialainen oma henkilöstö sekä luotettavien yhteistyökumppaneiden verkosto. Arvostamme lujaa ammattitaitoa ja kykyä kehittyä omassa työssä. Panostamme jatkuvaan oman työn laadunvalvontaan.

Kaapelointi
Linjan korjaus

Olemme mukana rakentamassa loistehon kompensointia, maasulun sammutusjärjestelmiä ja sähköasemia. Toteutamme myös viankorjauspalveluja verkkoyhtiöille.

Liikenteen sähköistyminen näkyy lisääntyneenä latausverkostojen tarpeena. Tarjoamme palveluja latausasemien ja latausverkostojen rakentamiseen.

Myrskyraivaus
Alituspalvelut
Laadukas materiaali

Materiaalit osana KVR-urakointia

Tarjoamme asiakkaillemme KVR-urakointihankkeet sisältäen kaikki tarvittavat materiaalit. Materiaalitoimittajaverkostomme toimittaa niin suomalaisia kuin kansainvälisiä tuotteita, kaapeleita, muuntamoita, jakokaapeja ja muuntajia.

Ajankohtaista

KSS Verkon ja Valoo Täyskuidun yhteisrakentamishanke alkaa

Wire toteuttaa KSS Verkolle maakaapelointia Valkealan taajamassa syksyllä 2022 ja keväällä 2023.

Asiakasystävällisyyttä yhteisrakentamisen voimalla – Elenia ja Wire rakentavat Nokialla

Wire totetutaa Nokian taajamassa Elenian sähkön ja Elenia-kuidun maakaapelointiprojektia. Samalla toteutetaan Nokian kaupungille uutta katuvaloverkkoa.

Kaapelointi

Wiren ja Kymenlaakson sähkön yhteishanke 2023