Wire on toiminut kolmenkymmenen vuoden ajan kehittäen asiakkailleen toimivia ratkaisuja ja palveluita energia- ja telealan muuttuvassa ympäristössä. Wire tarjoaa sähkö-, valaistus- ja kuituverkkojen toteutusta aina suunnittelusta loppudokumentointiin asti KVR-pääurakoitsijana ja yhteistyökumppanina. Uusiutuva energian tuotanto kasvaa ja liikenne sähköistyy, Wire on mukana tarjoamassa verkkoyhtiöille, energiayhtiöille, uusiutuvan energian investoijille ja hankeorganisaatioille sekä teollisuudelle ja yrityskentälle asiakkaan tarpeista lähteviä palveluja.  

Energia-alan kehitys on vauhdikasta ja asiakkaamme vaativat meitäkin kehittämään uusia ratkaisuja ja palvelumalleja. Etsimme joukkoomme alan ammattilaisia eri osa-alueilta. Työllistämme esimerkiksi projektipäälliköitä, suunnittelijoita, verkostoasentajia, maanrakentajia.

Wiressä toimimme yrittäjävetoisesti, sitoutamme henkilöstöämme ja rakennamme pitkäaikaisia yhteistyösuhteita ammattilaisverkostomme kanssa. Panostamme työntekijöidemme osaamisen kehittämiseen ja tiimien yhteistyön tukemiseen. Tarjoamme kannustavan ilmapiirin ja kasvavan yrityksen, jossa toimintaa kehitetään laadusta ja turvallisuudesta huolehtien.

Avoimet paikkamme:

Verkostoasentajaa: Jätä avoin hakemus ja tule mukaan tiimiimme!

 

Avoin työnhakulomake
    Täydennä työnantajan nimi, työtehtävä, työsuhteen alkamis- ja päättymisaika.